Usluge koje vam nudimo

Nadzor radnika u kontaktu sa hranom

Tečaj higijenskog minimuma

Tečaj higijenskog minimuma služi edukaciji zaposlenika koji rade s hranom o osnovnim pravilima higijene i sigurnosti u radu s prehrambenim proizvodima. Cilj tečaja je spriječiti kontaminaciju hrane i zaštititi zdravlje potrošača, kroz obuku o pravilnom rukovanju hranom, održavanju čistoće radnog prostora, osobnoj higijeni i prevenciji bolesti koje se mogu prenijeti putem hrane.

Završetkom tečaja, zaposlenici stječu znanja potrebna za siguran rad u prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu.

Prijava tečaja

Za prijavu je potrebno e-poštom ili osobno dostaviti UREDNO popunjenu prijavnicu - Prijava djelatnika za pohađanje tečaja higijenskog minimuma ( pojedinačno ili za grupu ) – na lokaciju u kojoj se polaže tečaj. Po zaprimanju ispunjene prijavnice sve obavijesti vezane za termin i vrijeme polaganja tečaja dobiti ćete na svoju e-poštu.
Ponude za polaganje tečaja higijenskog minimuma možete zatražiti osobno ili na mail na lokaciji u kojoj se polaže tečaj.

• Pula - Pola: 052/529 049 (klaudio.zudic@zzjziz.hr; gita.knezovic@zzjziz.hr)
• Rovinj – Rovigno:    052/841 655 (rovinj@zzjziz.hr)
• Poreč - Parenzo: 052/434 909 (porec@zzjziz.hr)
• Labin: 052/858 014 (labin@zzjziz.hr)
• Pazin: 099/490 6976 (pazin@zzjziz.hr)
• Umag - Umago:    052/721 141 (umag@zzjziz.hr)
• Buzet: 052/663 545 (buzet@zzjziz.hr)

Vrste tečaja

Za osobe koje rade u kontaktu s hranom i vodom
Za osobe koje su u neposrednom kontaktu s kozmetičkim proizvodima

Dokumenti vezani uz članak